Certifierade brunnsborrare med lång branscherfarenhet

Bergvärme

Genom att installera bergvärme för din fastighet sparar du in på såväl dina fasta utgifter som på miljön. Borr & Sprängningsspecialisten i Stockholm AB hjälper dig mer än gärna att nå en bättre ekonomi genom att borra efter bergvärme.

Det finns fall där bergvärme kräver en mer omfattande och djupare borrningsprocesser samt noggrannare planering. Här har vi den  kunskap och erfarenhet som krävs för att veta exakt vilka lösningar som passar bäst till vilken typ av bostad och tomt. Kontakta oss idag så kommer vi ut till dig och ser över vad vi kan göra för att hjälpa dig.   

En investering som ger långsiktig avkastning

Många kan se den relativt höga kostnaden för att borra efter bergvärme som något som avskräcker. Vi hävdar dock att dina investerade pengar snabbt kommer ge avkastning i form av radikalt minskade elkostnader. Beroende på dina specifika förutsättningar kan man generellt säga att en borrning och en installation av bergvärme börjar bli lönsam efter mellan 6 till tio år. Därefter ökar avkastningen för varje år som går. I längden är bergvärme det enda hållbara alternativet! 

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av bergvärme och vill tala med en expert om dina alternativ. Vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor så snabbt och effektivt som möjligt!